123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een unieke touche aan je outfit!

handgemaakte sieraden

Mode, het woord wordt gebruikt voor specifieke kleding of een bepaalde kledingstijl die op dit moment aantrekkelijk wordt gevonden door een groot aantal mensen. Sommige vinden het belangrijk om met de mode mee te gaan en andere geven er niet zoveel om of willen er juist tegen ingaan om zo hun individualiteit te laten zien. Hoe dan ook iedereen draagt kleding en heeft toch altijd zijn eigen stijl. Wat wel opvalt is dat lang niet iedereen sieraden draagt en dan heb ik het over zowel man als vrouw. In mijn ogen is dit zonde, want juist sieraden zijn de manier om je outfit naar een hoger level te brengen, ja ook voor mannen! Het kan zelfs een manier zijn om je outfit een unieke touch te geven door bijvoorbeeld handgemaakte sieraden te dragen.

Hangemaakte sieraden

Wanneer sieraden met de hand worden gemaakt zorgt het ervoor dat ieder sieraad 100% uniek is. Ook al bestelt iemand net dezelfde oorbellen of ring als jij, er zullen altijd verschillen zijn tussen de twee sieraden. Het zijn dus exclusieve sieraden die je identiteit weerspiegelen. Hangemaakte sieraden zijn er is alle soorten en maten te verkrijgen, zo heb je oorbellen, armbanden, kettingen, manchetknopen en ga zo maar door.

Ook voor mannen

Sieraden worden vaker gedragen door vrouwen dan door mannen, maar ook voor mannen kan het veel doen voor hun outfit. Voorbeelden die leuk zijn voor de man zijn handgemaakte ringen, manchetknopen of armbanden. Zo heb je bij art by daan ook de optie voor handgemaakte armbanden voor mannen! Er is een brede collectie van handgemaakte armbanden waaronder stoere leren of zilveren armbanden. Doordat ze allemaal een handgeschilderd kunstwerk hebben zijn ook deze weer allemaal exclusief en 100% uniek.

Kortom de conclusie is dat het niet uitmaakt of je wel of niet met de mode meegaat, maar dat een handgemaakte sieraad altijd een goed idee is, zowel voor man als voor vrouw! Je weet zeker dat je een uniek sieraad draagt en het zorgt ervoor dat je identiteit in je outfit terug te zien is.