123 Modetrends

De laatste Modetrends

Kijk mijn diamanten verlovingsring uit Antwerpen!

Hoe mooi is het als je verloofd bent en je kan zeggen dat je een diamanten verlovingsring uit Antwerpen hebt. Er zullen mensen zijn die dat kunnen zeggen, maar kan jij dat straks ook?
Misschien is het wel even een reis die je moet maken om in Antwerpen te komen. Maar het is zeker de moeite waard om even een blik te werpen in de juwelierszaken. Alleen de etalages zijn al bewonderingwaardig.

Diamanten uit Antwerpen
Antwerpen staat bekent om het be- en verwerken van diamanten in sieraden en andere producten. Dit komt mede door de ambachtslieden die zich, in de 16e eeuw en de eeuwen daarna, hier hebben gevestigd. Hier hebben ze een eenvoudige manier ontdekt om diamanten te kunnen bewerken en door de hoeveelheid diamanten die er zijn en langs komen is de diamantwijk ontstaan.

Diamanten verlovingsring uit de diamantwijk
Om voor een diamanten verlovingsring naar Antwerpen te gaan is niet zo heel erg gek. Zaken zoals di Amor, beschikken over een grote diversiteit aan ringen. Die niet alleen op maat gemaakt kunnen worden maar ook naar wens. Je hoeft alleen aan te geven hoe jouw ‘droom ring’ eruit ziet en zij zullen proberen jouw wens in vervulling te laten gaan. Hierbij wordt uitleg gegeven over het bewerken van diamant en welke manieren van zetten er allemaal zijn. Daarnaast wordt er in de juwelierszaken rekening gehouden met het budget dat je hebt, zodat je niet onnodige kosten zult maken.