123 Modetrends

De laatste Modetrends

3 veel verkochte assieraden met het thema hart bij UitvaartUniq.nl

Met een uitgebreide en diverse collectie assieraden, zowel sierraadtypes, materiaalsoorten, stijlen en natuurlijk ook prijsniveaus, is de kans groot dat u bij UitvaartUniq.nl slaag in de zoektocht naar een passend assieraad. Om uw zoektocht naar een passend sieraad gericht te starten zetten onze medewerkers diverse populaire thema’s extra in de spotlight. Hierbij hebben we meteen een top 3 weergegeven van de meest verkochte producten binnen dit thema. Ditmaal een krachtig en populair symbool; Het hart, dat staat voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare.

Uitvaart

Ashanger hart goudkleurig RVS. Een prachtige ashanger, waar u direct een bijpassende ketting bij kunt bestellen (oftewel ashanger inclusief collier) van RVS, volledig goudgekleurd, voorzien van een hartvormige ashanger van 2,7 cm groot en een subtiel collier, waarbij u kunt kiezen uit verschillende lengtes. Deze prachtige ashanger is bij UitvaartUniq.nl verkrijgbaar voor Euro 39,- incl. BTW.

Ashanger hart medium – zilver met zirkonia. Een mooie ashanger in de vorm van een hart, waarbij het midden (eveneens een hartvorm) bewerkt is met zirkonia. Deze ashanger is vervaardigd uit Sterling zilver, 1,37 cm bij 1,37 cm groot en prachtig glanzend afgewerkt. Deze ashanger is bij UitvaartUniq.nl verkrijgbaar voor Euro 115,- incl. BTW en tevens verkrijgbaar in een grotere variant.

Asbedel hart – goud. Een prachtige gouden asbedel, tevens ashanger uiteraard, van 12 mm bij 12 mm groot. Deze bijzondere gouden asbedel is voorzien van een kleine holle ruimte, af te suiten met een schroefje. Aangezien het bij assieraden van goud om grotere aankoopbedragen gaat, in dit geval Euro 739,- incl. BTW, ontvangt u bij deze hartvormige asbedel een certificaat van echtheid.

Met een enorme collectie met meer dan 300 prachtige assieraden is de kans groot dat wij u gericht van dienst kunnen zijn. UitvaartUniq.nl; Prachtige assieraden voor een dierbare herinnering; Altijd van hoogwaardige kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt, snel bezorgd & verkrijgbaar voor Eerlijke prijzen.