123 Modetrends

De laatste Modetrends

5 Kledingtips voor de modieuze man

kledingtips voor de modieuze man

Ken je iemand die er wel wat modieuzer uit zou kunnen zien? Dan kan je er veel aan hebben om eens met deze 5 subtiele kledingtips aan de slag te gaan. Je kan bijvoorbeeld al heel veel bereiken wanneer je nette truien voor heren gaat dragen. Zelfs wanneer je vriend niet heel modieus, kan dat al een groot verschil maken. 

1. Merken kunnen altijd leuk staan

Het is natuurlijk zo dat heel opzichtig met merken rondlopen averechts kan werken. Dat neemt niet weg dat je met mooie items van goede designers wel gewoon een goede look kan neerzetten, zonder dat je dan ook direct hoeft op te vallen. Denk bijvoorbeeld aan Genti. Dit Nederlandse merk staat bekend om nette herenkleding.

2. Een Vichy-ruit biedt meer

De Vichy-ruit lijkt misschien iets voor een tafelkleed. Totdat je ziet wat er allemaal mee mogelijk is voor mannen. Je moet natuurlijk wel een beetje met patronen aan de slag durven gaan. Je hoeft het echter ook weer niet over the top aan te pakken. Een ruit met een mooie verwassen, destroyed jeans kan ook veel goeds doen. De look combineren met een donkere zonnebril en een stoïcijnse look is alles wat je dan nog nodig hebt om er op je best uit te zien.

3. Een outfit voor het goede humeur

Je ziet er sympathieker uit als je een leuke combinatie van vrolijke items draagt. Denk aan leuke kleuren, niet te fel, een ronde zonnebril en witte slippers. Je ziet er direct heel zomers uit.  Je ziet er dan vriendelijk uit en het lijkt nog alsof je aanleg hebt voor de mode ook. Het is sowieso positief om een aardige uitstraling te hebben. Dit heeft aantrekkingskracht op vrouwen.

4. Een korte broek voor elk been

Mannen zijn vooral onzeker over de kuiten. Wanneer je dunne beentjes hebt, dan is dat slecht voor je ego. Daarom dragen veel mannen liever geen korte broek. Al is het echter zo dat ook met de dunne kuit een korte broek prima kan staan. Een korte jeans met sokken en leren schoenen kan er bijvoorbeeld heel volwassen uitzien. Zorg wel voor een mooi mannelijk silhouet met brede schouders.

5. Doe meer met kleur

Wanneer je kijkt naar een leuk jasje, dan kan een mooi patroon veel voor je doen. Zelfs als je voor kleurrijke blokken a la Piet Mondriaan of testbeeld kiest. Het is wel belangrijk om kleurrijk en eenvoudig naast elkaar te laten bestaan als man.