123 Modetrends

De laatste Modetrends

Beoordeling: de Falke family kniekous

Falke, daar zijn we weer met dat merk. Ondertussen weet je al wat Falke is, hoe je op hun website kan bestellen en welke sneakersokken ze allemaal hebben.

Deze keer gaan we wat dieper in op de family kniekous en hoe kousen bij het bedrijf Falke zijn opgebouwd.

Falke staat bekend voor zijn zeer elastisch materiaal, bewegingsvrijheid en draagcomfort. Maar hoe kan dit? Waarom verschilt het zo van andere merken?

Falke family kniekousen bestaan uit 98% katoen (Meer bepaald 94% katoen, 4% polyamide en 2% elastaan). Verder maken ze gebruik van:

Merinowol (Dit is het fijnste en de meest gekrulde wol die er bestaat)

Cashmere

Angora

Zijde

De soorten wol bij kniekousen

Vicuña wol (Gemaakt van een zeldzame lamasoort in het Andesgebergte, meest luxueuze en exclusieve wol die er is)

De family kniekousen zijn zodanig opgesteld dat ze de bloedsomloop in je benen stimuleren. Ook zijn de teen, hiel en zool van de kniekousen extra versterkt waardoor de sokken langer gebruikt kunnen worden zonder dat er gaten in komen.

Wat ik persoonlijk nog een leuk voordeel vond, is dat de maat van de sokken vanbinnen is ingebreid. Ik heb weleens het probleem dat mijn zus en ik dezelfde sokken kopen en dan daarna na het wassen niet meer weten welke sok nu eigenlijk van wie is. Dit kan dus een voordeel zijn als je nog familieleden hebt die toevallig net dezelfde sokken willen als jij. Als jullie een verschillende maat hebben tenminste, anders kan het nog moeilijk worden.

Maar goed, de conclusie die ik uit mijn eigen artikel kan trekken, is dat Falke een merk is dat misschien niet van de goedkoopste is maar wel veel voordelen oplevert voor je gezondheid.

Waar te kopen? Wij raden aan: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-heren-kniekousen. Het voordeel daar is dat je 100 dagen bedenktijd hebt. Dat is vrij uniek in Nederland.