123 Modetrends

De laatste Modetrends

De beste webshop voor galajurken

avondjurken

Een kerstgala

Mijn vriendinnen en ik besloten naar het kerstgala van mijn werk te gaan. Wat was de volgende stap? Natuurlijk op zoek gaan naar galajurken! In eerste instantie waren wij er op uit gegaan in het centrum van Arnhem. Helaas hebben wij toen niet allemaal kunnen slagen voor galajurken, dus ben ik nog eens online gaan zoeken. Nadat ik maar een paar minuten online was, kwam ik al de beste webshop voor galajurken tegen! Namelijk Totally Perfect. Deze webshop kende ik al, daar had ik eerder aan moeten denken! Zij hebben een groot aanbod aan feestjurken en voor hele mooie prijzen. Je hoeft je echt niet scheel te betalen aan een prachtige jurk. Totally Perfect heeft voor ieder budget de mooiste jurken.

Zelf heb ik een zwarte cocktailjurk gekocht. Ik ben niet erg lang, dus een hele lange gala jurk staat mij ook niet zo goed. Ik heb nu een mooi paar pumps gekocht die erg mooi staan bij de cocktailjurk. En het voordeel ervan is ook dat een cocktailjurk bij meerdere gelegenheden te dragen is! Nu hebben al mijn vriendinnen en ik een galajurk en zijn wij klaar voor het kerstgala! Ik kijk er heel erg naar uit.