123 Modetrends

De laatste Modetrends

De Gouden Rits, een kledingreparatie in Vinkeveen

Wat ben ik blij met de kledingreparatie Vinkeveen. Dankzij deze kleermaker hoefde ik geen compleet nieuwe garderobe aan te schaffen. Nadat ik vele kilo’s was afgevallen de laatste paar maanden, merkte ik dit aan mijn kleding. Veel broeken waren mij veel te groot geworden en zonder een riem kon ik deze niet meer dragen. Het ergste was dat ik deze kleding nog niet zo lang geleden nieuw had gekocht en om nu weer nieuwe kleren te moeten kopen daar had ik geen geld voor. Daarom was ik zo blij met De Gouden Rits, hier kan je niet alleen kleding heen brengen om te repareren, maar er is hier ook een stomerij om je kleding weer lekker fris te laten ruiken.  

Alle kleding weer passend gemaakt

Nadat ik alvast een gedeelte van mijn garderobe naar deze kledingreparatie in Vinkeveen had gebracht, kon ik deze na een week alweer ophalen. Eindelijk had ik weer broeken die ik zonder gebruik te maken van een riem weer aan kon trekken.

Enkele voorbeelden van diensten die je hier bij De Gouden Rits kan verwachten zijn:

  • Het innemen van kleding, bijvoorbeeld mouwen
  • Het plaatsen van een nieuwe rits
  • Het aanzetten van knopen
  • Het tailleren van diverse kleding
  • Een nieuwe voering zetten