123 Modetrends

De laatste Modetrends

De leukste ringen voor mannen.

Tegenwoordig wordt er bijna niet meer gekeken naar kleding en sieraden voor of alleen vrouwen of mannen. Het is de normaalste zaak van de wereld om zowel als man zijnde of vrouw zijnde sieraden te dragen. Mannen dragen vaak een horloge, maar ook steeds vaker een armband of ringen. Vrouwen dragen vooral armbandjes, enkelbandjes, kettingen en ringen. Één van de overeenkomsten: ringen. In dit artikel gaan we dan ook iets verder in op de leukste ringen. Dit keer niet voor vrouwen, maar voor mannen. In dit artikel lees je over de ringen trends van mannen.

De verschillende soorten ringen

● Zegelringen

Een ring die veel gedragen wordt door mannen is de zegelring. Dit komt omdat deze ring overkomt als stoer, want zegelringen hebben een bepaald teken of symbool. Vaak is dit een motief van een club of een wapen, maar het leuke aan deze ring is dat je hem helemaal kunt personaliseren. Wil jij er een ander symbool op en/of je eigen ontwerp verzinnen? Dan is dit heel goed mogelijk bij de zegelring. Meestal zijn deze van goud gemaakt en worden gedragen om de pink.

● Trouwringen

 Ook trouwringen zijn populair bij de mannen. Deze worden vaak gedragen aan de ringvinger van de linkerhand. Trouwringen zijn meestal gemaakt van goud of zilver, maar ook metalen zoals bijvoorbeeld platina of wolfraam worden steeds vaker gebruikt voor trouwringen. En niet te vergeten, ook de diamanten zijn almaar meer te bekennen.

● Pinkringen

De naam verklapt het al een beetje. De pink ring wordt om de kleinste vinger, (wat als het goed is je pink is ;)), gedragen. Dit is een kleine ring en ze kunnen van elk soort materiaal zijn gemaakt. Vaak is dit goud of zilver, maar ze kunnen ook van plastic of leer zijn gemaakt. Kijk vooral eens een kijkje bij Finaste.

● Duimringen

Ook is je duim een vinger die er is om er een ring om te dragen. Deze duim ringen voor mannen zijn zo groot als ze zelf willen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. De populairste duim ring is de duim ring met een doodskop erop.