123 Modetrends

De laatste Modetrends

De mooiste parel oorbellen voor jouw blind date

Het is altijd leuk om je op te tutten en klaar te maken, of dat nu voor je werk is of voor een feestje. Maar eerlijk is eerlijk: het allerlangst staan we voor de spiegel wanneer we een eerste date hebben. Dat is ergens ook heel menselijk, want we willen een goede indruk achterlaten en hebben geen andere indrukken die daar tegenover kunnen staan in het geval de date een ramp wordt. Daarom meten veel vrouwen zich een ritueel van opmaken en optutten aan als controlemiddel op de afspraak die ze daarna niet meer kunnen controleren. Makeup, jurkje, hakken, parel oorbellen van DRKS : dat moet wel een leuke date worden!

Date vs blind date

Dates zijn natuurlijk hartstikke leuk: met je vriend of vriendin chique uit eten, naar de dierentuin of naar de film, dat is een ideale manier om het weekend door te brengen. Maar blind dates zijn vooral erg spannend, want je gaat op dat moment verkennen of je misschien een romantische toekomst ziet met die persoon. Maar voordat je in de luxepositie zit dat jij de ander een yes of no kan geven, moet je zelf natuurlijk ook goed voor de dag komen. Daarbij gaat het eigenlijk meer om hoe jij jezelf voelt over je eigen uiterlijk, dan of de persoon met wie je date jou mooi vindt. Als jij je goed voelt over jezelf, ben je namelijk een meer zelfverzekerd en open persoon – iets wat je date zeker op prijs gaat stellen!

Parel oorbellen

Parel oorbellen zijn de perfecte accessoire voor een eerste date, omdat ze veel verschillende soorten uitstraling kunnen geven. Een ronde, bolle parel, ook wel de klassieke parel, geeft vooral een heel beleefde uitstraling. Alsof je goed opgevoed bent zegmaar. Ben je wat minder goed opgevoed of wil je dat althans niet als voornaamste uitstraling hebben, dan zijn er natuurlijk nog vele andere soorten parels te krijgen: denk aan parels in de vorm van druppels, parels verwerkt in een takje, een klein geregen strookje waarin parels worden afgewisseld met goud.