123 Modetrends

De laatste Modetrends

De stijlen van deze winter

De mode verandert met ieder seizoen. Persoonlijk vind ik dat heerlijk. Steeds weer iets nieuws om naar uit te kijken. Nieuwe stijlen, kledingstukken en kleuren om creatief mee om te gaan en de mooiste outfits mee te maken. In deze blog vertel ik je over de stijlen van deze winter. Van heel erg basic naar kleurrijk geprint, het komt deze winter allemaal voorbij. Lees je mee?

Helemaal in het zwart

Nee het is geen begrafenis. Zwart is vooral heel stijlvol en we zien het dan ook vaak terug in de winter omdat het ook nog eens helpt met de kou. Maar een geheel zwarte outfit: jeans, coltrui en lange overjas met laarsjes, is het helemaal deze outfit. Dat maakt het ook makkelijk uitzoeken in de ochtend. Let er alleen wel op dat de zwarttinten bij elkaar passen, sommige stofjes willen nog weleens afwijken van ‘echt’ zwart en dat maakt je outfit dan toch een beetje rommelig.

Terug naar de jaren 60

Al jaren is de vintage look gewild en ook deze winter maken bepaalde items weer een comeback. Nu kan je ze nieuw kopen, vaak met een moderne twist. Maar je kan er ook voor kiezen om een tweedehands product aan te schaffen. Lange bruine jassen met nepbontkragen geven een hele goede jaren 60 look. Helemaal als het gepaard gaat met laarzen en een blouse met een leuke print. Kijk op websites als Pinterest voor inspiratie. Misschien is het wel helemaal jouw stijl, dan mag je hem niet mislopen deze winter.

Vlot en comfortabel

Persoonlijk vind ik het fijn om items in mijn kast te hebben die ik bij elke outfit kan dragen. De Nubikk schoenen zijn zulke leuke items. Ze zijn vlot en comfortabel en dat zorgt ervoor dat ze onder iedere outfit goed staan. Van een leuk jurkje tot een jeans met blouse. Waar je ook voor besluit te gaan die dag, de schoenen van Nubikk passen er maar wat goed bij.

Makkelijk maar met accessoires

Dat zijn namelijk toch wel mijn lievelingsoutfits, de outfits die altijd goed zijn ongeacht de trend en het seizoen. Het mooie daaraan is ook dat je ze met accessoires toch steeds weer een nieuwigheidje kan geven en zo blijven ze na jaren nog leuk om te draaien, ze zijn immers geen enkele keer hetzelfde. Dit effect bereik je met sieraden, maar ook met petjes of een tas. Wissel ook af met Nubikk sneakers en je bent helemaal klaar voor deze winter.