123 Modetrends

De laatste Modetrends

De voordelen van een dubbele pasjeshouder

De kans is groot dat je bekend bent met hét nieuwe alternatief op de portemonnee: de pasjeshouder. Waar je voorheen altijd een veel te volle portemonnee bij je droeg, kun je nu genieten van een dun en stijlvol alternatief. Een pasjeshouder biedt immers slechts ruimte aan enkel je noodzakelijke pasjes en eventueel wat contanten. Een pasjeshouder is dus ontzettend handig en helemaal van deze tijd, maar ben je ook al bekend met de dubbele pasjeshouder? Deze pasjeshouder biedt nog meer ruimte dan de reguliere pasjeshouder zonder dat deze er veel extra ruimte en gewicht voor opoffert. We vertellen je vandaag alles over de voordelen van een dubbele pasjeshouder. 

Twee keer zoveel ruimte 

Het allergrootste voordeel van een dubbele pasjeshouder is het feit dat deze twee keer zoveel ruimte biedt dan een reguliere pasjeshouder. Een dubbele pasjeshouder biedt namelijk vaak ruimte tot wel ruim zestien pasjes. Zo heb je dus altijd je belangrijkste pasjes bij de hand en hoef je niet telkens je pasjes in de pasjeshouder te verwisselen. Nu zul je vast denken dat je door de extra pasjes nog steeds last hebt van een veel te zware en grote pasjeshouder. Echter is het tegendeel waar. Het formaat van een dubbele pasjeshouder is nog altijd zeer compact en vele malen kleiner dan een reguliere portemonnee. 

Goed beveiligd en van een sterke kwaliteit

Naast het nog altijd zeer compacte formaat van een dubbele pasjeshouder is een ander groot voordeel dat ze vaak ontzettend goed beveiligd zijn. Jouw pasjes worden namelijk zeer goed beschermd middels het RFID/NFC principe. Dit zorgt ervoor dat de pasjes niet kunnen worden afgelezen door criminelen en oplichters. De oplichtingstruc waarbij criminelen je pinpas middels radiosignalen proberen af te lezen om vervolgens geld afhandig te maken is immers vandaag de dag zeer populair. De pasjeshouder beschermd tegen deze manier van oplichting. Bovendien zijn de pasjeshouders van zeer goede kwaliteit en gaan ze een zeer lange periode mee.