123 Modetrends

De laatste Modetrends

De zomer modetrends voor kinderen en baby’s

Onesie

Na een tegenvallende lente is de zomer dan nu toch echt in aantocht. De kinderen kunnen dan weer dan lekker naar buiten om te spelen. Wat is dan fijner als je lekker kan spelen in kleding wat comfortabel zit maar tevens ook trendy is. Bij kinderen die veel buiten spelen wordt de kleding snel vies en is het zonde om ze dure merkkleding aan te laten trekken. Tegenwoordig zijn er genoeg kinderkleding merken te vinden die betaalbaar zijn en lekker comfortabel zitten. 

Trends die je deze zomer tegenkomt in het straatbeeld

Tie-die-trend en zomerse streepjes daar kom je dit seizoen niet omheen. De dierenprint blijft het in 2021 ook goed doen. Daarnaast zie je veel bloemenprints en schilderachtige jungle dessings. De kleuren zijn wat ingetogener. De aardse tinten wordt veel gezien bij vooral meisjes zoals camel brown, summer green, lila/purple. Bij de jongens is neon de trendkleur. Bij jongens zijn de meest opvallende trends allerlei soorten printjes. Of prints met dierlijke thema’s. Dit wordt komt dan ook weer terug in de accessoires in schoenen en rugzakken. Opvallende afbeeldingen daar kan je dit seizoen ook mee uitpakken.  

De baby trends in 2021

Het inrichten van een babykamer kan een dure aangelegen zijn. Je hebt zo ie zo een wiegje of ledikant nodig een commode en kast en de verdere inrichting van de babykamer. Dit seizoen is de jungle thema helemaal de trend. Welk kind houdt er nou niet van dieren. Met kleine aanpassingen of accessoires kan je de kinderkamer helemaal omgetoverd tot een dierenrijk. Is dit je allemaal wat te druk, kies dan voor natuurlijke elementen. Samen met aardse tinten zorgt dit voor een rustig en fris gevoel in de slaapkamer. Voor je baby kan je babykleding sale kopen. Aangezien je kindje er vaak binnen een paar maanden is uitgegroeid. Hierop kan je veel geld besparen en dan bijvoorbeeld weer stoppen in de kinderkamer. 

Onesie kind kopen?