123 Modetrends

De laatste Modetrends

Design van Dsquared schoenen

Ik ben dol op Dsquared schoenen, het merk staat bovenaan mijn lijstje. Ik vind het design meestal erg sexy, maar dan op een stoere manier. En dat is een soort verlengstuk van mijn persoonlijkheid. De schoenencollectie van Dsquared schoenen is groot. Ze hebben sneakers, leren schoenen en bijvoorbeeld ook hakken voor dames. Het aanbod is dus erg breed. Laatst heb ik trouwens ook Dsquared schoenen voor mijn man gekocht. Hij is niet zo in-to merken, dus ik heb ze echt moeten aanprijzen. Mijn vriend vindt alles wel goed, zo lang het maar lekker zit. Dat vind ik een prima uitgangspunt, maar ik zelf vind het ook fijn om mij meer met mode bezig te houden. Naast dat het lekker zit, vind ik het ook fijn om er leuk uit te zien. Ik heb schoenen voor hem gekocht die in Italië zijn gemaakt en ze hebben dus een kalfsleren buitenkant. Erg casual.

logo-small-1

Man was er blij mee

En niet zomaar blij! Hij deed er eerst een beetje nonchalant over, maar toen hij de eerste dag veel complimenten op zijn werk kreeg, over zijn schoenen, begon hij ze steeds trotser te dragen. Ik ben nu weer op de website aan het kijken en ik zie nu sandaaltjes met slangenprint. In het donkergroen. Super mooi. Ik kan soms mij niet inhouden en dan moet ik het meteen bestellen. Ik heb nu een budget voor mijzelf opgesteld hoe veel ik per maand uit kan geven aan kleding en schoenen. Dit werkt aardig moet ik zeggen. Ik heb genoeg vrijheid om te kopen wat ik wil, maar ik zorg er ook voor dat ik niet te veel koop.