123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een goede herenkapper in Utrecht

herenkapper Utrecht

Mijn man is vaste klant bij de herenkapper in Utrecht. Hier weten zij precies een mooi model te knippen zonder allemaal poespas erom heen. Vaak loopt mijn man hier even naar binnen, want een afspraak maken is hier niet nodig. Mocht het toch even niet uitkomen dan kan je rustig plaats nemen en onder het genot van een kopje koffie en een krantje even wachten op je beurt. Normaal zal ik dan weglopen, maar hier is het echt de moeite waard om even op je beurt te wachten. In een gezellige sfeer worden jouw haren in de nieuwste trends geknipt of wat je ook maar wilt.  herenkapper Utrecht

Wederom een mooie coupe

In de titel staat wel herenkapper Utrecht, maar dat wil niet zeggen dat dames en kinderen hier niet welkom zouden zijn. Niets is minder waar, want iedereen is hier welkom, zelfs studenten. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kan iedereen hier terecht om er weer netjes en volgens de laatste trends bij te lopen. 

Aankomend weekend hebben wij een bruiloft van een goede vriend van ons. Daarom hebben wij onze haren wederom laten stylen door één van de kappers die bij kapsalon Deal werkzaam zijn. Het resultaat mag er wezen en zijn wij klaar voor het grote feest.