123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een overhemd voor man en vrouw

kleding

Sinds de jaren 70 zijn overhemden onmisbaar geworden voor de moderne man. 

Een overhemd wordt bijna dagelijk door mannen gedragen naar onder meer het werk, feestje of gewoon thuis. Het overhemd kan je goed combineren op een spijkerbroek of casual broek, onder een jasje en wordt veel gedragen met een pak. 

Er zijn vele soorten overhemden te vinden. Je vindt ze met een printje, ruitje, streep en effen in verschillende kleuren. De meest klassieke kleuren voor een overhemd zijn toch wel wit en lichtblauw. Voor een chique look kan het met manchetknopen of natuurlijk met normale knopen. zowel op het werk als in het straatbeeld lopen steeds meer vrouwen met een overhemd. 

Overhemd voor elke dag

Het fijne aan een overhemd is dat je het iedere dag kan dragen. Je kan het dan ook met meerdere items combineren en zo een volledige look creëren. Er zijn nog mannen die een stropdas naar het werk dragen. Dan kies je voor een overhemd met een bijbehorende kraag zoals een tijdloze kent kraag of cuteway collar. Dit is een wat bredere kraag en geeft daardoor extra ruimte voor de das. 

Wanneer je een feestje hebt of er is een speciale gelegenheid dan trek je een stijlvol pak aan met een overhemd met manchetknopen en een das. Om er voor te zorgen dat de kraag scherp blijft staan en daarbij goed in vorm blijft kies je voor een button-down overhemd. Deze look past goed bij de informele momenten op het werk of vrije tijd. Voor de warme dagen zie je steeds vaker het overhemd met een korte mouw.

Kijk eens op overhemden.com

Op de website van overhemden.com vind je een ruime keus aan overhemden in verschillende maten, pasvormen, kleuren en merken. Door gebruik te maken van de diverse filters, vind je de juiste overhemd met de perfecte fit qua boord, merk en pasvorm. Voor het vinden van de juiste maat en pasvorm helpen de medewerkers van overhemden.com je graag.