123 Modetrends

De laatste Modetrends

Gekleed voor de feestdagen

De feestdagen zien er dit jaar een beetje anders uit en we weten ook niet hoe snel het weer normaal wordt. Met de geldende maatregelen kiezen veel mensen ervoor om de feestdagen verder uit te spreiden om zo op een veiligere manier wel vrienden en familie te kunnen zien. Dat betekent dat je voor al deze vreemde maar feestelijke (extra) dagen een outfit nodig hebt. In deze blog neem ik wat opties met je door. Lees je mee?

Relaxed thuis

Omdat we allemaal thuisblijven, is het de uitgelezen kans om dit jaar rustig aan te doen en het nieuwe jaar in te luiden in je mooiste kerst of ander soort pyjama. Neem de tijd om jezelf lekker te verzorgen en je huid wat extra aandacht te geven. Normaal is dit de drukste tijd van het jaar en is er geen ruimte voor jezelf. Dit jaar wel en dus kunnen we het er dan maar beter van nemen.

Thuis en in pak

Maar wellicht krijg je, volgens de maatregelen, wel wat bezoek of vier je het net zoals andere jaren met je eigen gezin. Er is in feite geen reden om je niet helemaal op te doffen voor de jaarwisseling. Dit is dé tijd van het jaar om dat mooie pak uit de kast te trekken. Al is de situatie in de wereld wat onzeker en is de decembermaand dit jaar allesbehalve wat we ervan gewend zijn, dan kan je het nog steeds groots voor jezelf vieren. Ga ervoor in smoking of pak.

Gezellig gekleed

Liever met twee vrienden in huis op 31 december? Dan wil je niet in pyjama rondlopen noch helemaal strak in het pak. Kies dan voor een mooie zwarte blouse met jeans of een pantalon. Besteedt wat extra tijd aan je haar en gezicht, kies voor een accessoire of twee en zo tover je een ‘gewone outfit’ om tot iets bijzonders, waardig voor de komende jaarwisseling. Ik denk dat ik voor een hoop mensen spreek als ik zeg dat ik uitkijk naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.

Voor de echte speciale dagen

Zoek je geen outfit voor de feestdagen maar ben je op zoek naar iets voor een speciale en officiële gelegenheid, dan wil je kiezen voor een rokkostuum. Deze kostuums zien we nog maar zelden en meestal kom je er niet zomaar op. Meestal leer je het kennen doordat je in rokkostuum op een evenement dient te verschijnen. Rokkostuums vind je op Gents.nl.