123 Modetrends

De laatste Modetrends

Geweldige kledingreparatie nabij Amstelveen

kledingreparatie Amstelveen

Wat ben ik blij met de kledingreparatie nabij Amstelveen. Want anders had ik nu letterlijk in mijn blote gat gelopen. Vorige week had ik namelijk een bruiloft en hiervoor was ik al een tijd op zoek gegaan naar de juiste outfit. Maanden terug was ik op stap met een goede vriendin en daar had ik een prachtige jurk gevonden. Eentje met een zeer lange rits aan de zijkant, ik was hier meteen verliefd op. De maanden die hierop volgden ben ik een paar kilo aangekomen. Waar dit aan lag weet ik niet, maar wel dat ik uit mijn jurk knapte toen ik deze een week voor de bruiloft wilde passen.  kledingreparatie Amstelveen

Wat een ramp

Op het moment toen dit gebeurde wist ik even niet meer wat ik moest doen. Geld voor een andere jurk had ik niet en de bruiloft was over een week al. Terwijl ik in zak en as zat, kreeg ik een geweldige tip van de buurvrouw. Waarom ik niet naar de kledingreparatie nabij Amstelveen ging. Hier kunnen zij er een nieuw exemplaar inzetten en dat scheelt een heleboel geld. 

Op de dag van de bruiloft heb ik geschitterd in mijn mooie, gemaakte jurk. Wat was ik blij met deze geweldige service.