123 Modetrends

De laatste Modetrends

Heb jij al de ultieme chill outfit?

Een weekend is natuurlijk een moment om helemaal tot rust te komen. Daarbij komt kijken dat het ook wel erg fijn kan zijn wanneer je een dag heerlijk in fijne chill kleren kan doorbrengen en even helemaal tot rust kan komen. Ook al is de lente begonnen, dan is het natuurlijk ook wel fijn om te weten dat er alsnog een zaterdag of een zondag kan zijn dat het de hele dag regent en wat kouder is, dan is een dagje op de bank zitten en Netflix kijken niet zo verkeerd uiteraard.

 

Hoe ziet jouw ultieme zondag eruit?

Zondag, zaterdag of wie weet wel de vrijdag. Wanneer je een dag even helemaal niets hoeft te doen is het natuurlijk fijn wanneer je dan lekker op de bank kan ploffen in een fijne outfit om even helemaal tot rust te komen. En daar hoort natuurlijk ook een fijne outfit bij. Dus heren kleding, dames kleding, als het allemaal maar lekker fijn en los zit en een ultiem rust gevoel geeft. Dat is natuurlijk helemaal top. En daar doen we het dan ook uiteindelijk voor. 

Maar hoe ziet jouw Ideale zondag er dan eigenlijk uit? Voor veel mensen is het al fijn wanneer je de gehele dag met je pantoffels aan kan rondlopen en nergens aan hoeft te denken. Je daarna lekker op de bank kan hangen met een dekentje, kopje koffie of thee, iets lekkers erbij en dan natuurlijk je favoriete film of serie op de achtergrond. Nou beter kan het bijna niet worden uiteraard. Maar voor iedereen ziet zijn favoriete zondag, zaterdag, rustdag ziet er natuurlijk anders uit. Maar we weten allemaal dat we gaan doen wat we fijn vinden en daar hoort dan ook een fijn momentje voor jezelf bij.

 

En voor iedereen is rust anders. De een doet een grote work out om tot rust te komen, de andere komt het huis niet uit en iemand anders gaat iets creatiefs doen. Het is voor iedereen anders en dat maakt het ook altijd leuk. En je hoeft niet altijd bij elke rust dag lang uit op de bank te hangen en niets te doen. Wanneer je dit niet in je hebt, ga je eigenlijk iets met tegenzin doen en dat maakt het natuurlijk ook lastiger en kom je alsnog niet tot rust. Dus op zo'n dag is het juist goed dat je ook goed kijkt naar wat je fijn vindt en goed luistert naar jezelf.