123 Modetrends

De laatste Modetrends

Het dragen van luxe bh merken

luxe bh merken

Vrijwel iedere vrouw draagt een bh ter ondersteuning van haar borsten. Maar wist jij dat er vrijwel geen vrouw de juiste afmeting draagt? Laat staan dat zij weten welke cup borsten zij überhaupt hebben. Zonde, want een bh zorgt nu eenmaal voor de juiste ondersteuning. Wanneer jij de juiste maat draagt zal je merken dat je hierdoor minder tot geen klachten ondervindt. Bij het kiezen van een nieuw exemplaar zal er niet direct gekeken worden naar de pasvorm, maar naar de prijs. Vrouwen vinden het aanschaffen van een bh behoorlijk prijzig en letten hier bewust op. Zonde want de luxe bh merken zitten comfortabel en bieden de juiste ondersteuning. Deze merken zijn wellicht wat prijziger, maar bieden wel een langere levensduur met de juiste pasvorm.

Verdiep je in de diverse merken

Zo heb je bijvoorbeeld de PrimaDonna lingerie. Dit is een merk welke een enorm luxe uitstraling heeft en voor iedere vrouw de juiste pasvorm biedt. Ook voor vrouwen met een grotere cupmaat zijn er geschikte bh’s beschikbaar. Vrouwen met een grote buste zullen vaak klachten hebben in de rug. Dit resulteert doordat zij te grote buste hebben en hier geen geschikte bh voor kunnen vinden. Gelukkig heeft PrimaDonna hier ook aan gedacht door er speciaal een exemplaar voor te ontwerpen wat de ondersteuning biedt. Je zult merken dat de klachten hierdoor minder worden en de buste wordt ondersteund.

Ook Felina behoort tot de mogelijkheid om elegante lingerie te dragen. Dit merk is zeer geliefd bij vrouwen met een grote boezem. Doordat de boezem wordt ondersteund zullen vrouwen minder hinder hierdoor ondervinden. Niet alleen heeft het een uitstekende pasvorm, maar biedt het ook de juiste ondersteuning waarvoor het is gemaakt.

luxe bh merken

Elegantie met Marie Jo lingerie

Wie bekend is met dit Belgisch merk weet als geen ander dat de Marie Jo hoort bij de luxe bh merken. Elegant, comfort en belangrijkste van allemaal: pasvorm waar de vrouw blij van wordt. De bh’s van Marie Jo zijn ontworpen tot een cupmaat van F. Dit merk is te herkennen aan het borduurwerk wat je op de lingerie terug kunt vinden. Elegant en bovendien ook zeer sexy om te zien. Uiteraard zijn er ontelbaar veel verschillende soorten bh’s te vinden. Let er wel goed op dat de pasvorm ook perfect is!