123 Modetrends

De laatste Modetrends

Injectables zijn voor mij de beste oplossing

injectables Geen plooien meer met injectables!

Een tijdje geleden heb ik injectables leren kennen. Weten jullie wat injectables zijn? Het zijn eigenlijk vullers voor je gezicht, waarmee dus plooien en rimpels glad worden gestreken. Voor mij leek dat in eerste instantie niet de juiste oplossing. Dankzij veelvuldig vet verlies, was mijn huid slap geworden en ik dacht dat ik beter een soort facelift kon gebruiken! Toen ik naar Kliniek Veldhoven op consult ging, lieten zij mij weten dat injectables een stuk voordeliger zijn en mijn huid een soort kick start zouden geven. Met de injectables zouden de eerste plooien opgevuld worden en zou mijn huid langzamerhand naar zijn oude staat terug keren. Dat komt door de vernieuwingscyclus en dergelijke! Ik dacht niet dat ik iets te verliezen zou hebben en heb toen een afspraak voor de injectables gemaakt. Het resultaat was perfect. Niet te veel, niet te weinig. Mijn gezicht zag er nog steeds natuurlijk uit, maar ik had wel een jongere uitstraling. Dat is erg fijn geweest voor mijn zelfverzekerdheid.

injectables

Beste zorg van Kliniek Veldhoven

Wil jij ook van rimpels en zo af? Dan kan ik jou Kliniek Veldhoven aanraden! Zij hebben mij absoluut perfecte zorg geleverd. Ook toen ik nog geen klant van hen was, leverden zij mij een hoop informatie wat er voor zorgde dat ik op mijn gemak was bij de behandeling. Bij Kliniek Veldhoven kun jij nog veel meer laten doen. Van ooglidcorrecties tot permanente ontharing. En van borstverkleiningen tot een facelift!