123 Modetrends

De laatste Modetrends

Om door een ringetje te halen

herenkapper Utrecht

Kleren maken de man, is het gezegde. Zeker in deze wereld waarin beeld zo belangrijk is. Een eerste indruk heeft maar enkele seconden nodig om bij die ander een beeld van je neer te zetten. Des te belangrijker zijn je looks. En nee dat gaat niet over de meest moderne en luxe kleding, make up of sieraden. Maar wel over verzorging van je lijf, kapsel en kleding. Goed passende kleding is wel een voorwaarde. Niets ziet er zo armoedig uit als een broek shirt of overhemd wat te klein is. Hoe mooi het overhemd ook is of hoe goed de kleuren met je pak matchen. Voor alle maten en soorten lichaamsbouw zijn er oplossingen. Mannen die extra mouwlengte nodig hebben dragen graag ​overhemden extra lange mouwen​. Dan komt er toch nog een randje van het overhemd manchet onder je colbert mouw vandaan. Dat staat gewoon mooier.

Onderkleding moet vooral comfortabel zijn

Alleen ‘s morgens bij het aankleden wil je er mee bezig zijn. Comfortabele onderkleding. Fijne zachte stof die lekker meebeweegt met je lijf. Blijft zitten op de plaats die je wilt en juist stretcht op plaatsen waar het wenselijk en nodig is. Voor mensen met een bovengemiddeld lengtemaat zijn er tegenwoordig lange t-shirts. Ze houden je rug warm wanneer de bovenkleding niet meer in de broek blijft zitten. Maar ook voelt het fijn om te weten dat je mooie overhemd op zijn plaats blijft zitten. Met een ronde of v-hals, voor een mooie combinatie onder je blouse.

Ook mooi als bovenkleding 

Deze lange shirts zijn niet alleen geschikt als onderkleding of zelfs als ondergoed. Het past zo mooi op je lijf, door een mix van fijn katoen en ander stretch materiaal. Dat mag je gerust laten zien. Goed vochtregulerend, dus minimale kans op transpiratie en dito vlekken.