123 Modetrends

De laatste Modetrends

Snelle kledingreparatie in Rotterdam

kledingreparatie Rotterdam

Wat ben ik blij met de goede service die ik onlangs bij de kledingreparatie Rotterdam heb gehad.  Dit kan bij bij Super Wassalon A. Verboom, waar je ook je kleren kan laten wassen, stomen en zelfs strijken. Wat is makkelijker dan dat, je brengt het in de morgen en later die dag ligt de stapel netjes gewassen en gestreken al op je te wachten. Echter ben ik zelf in het bezit van een wasmachine, maar ik hou het in mijn achterhoofd. kledingreparatie Rotterdam

Netjes en snel

Maar zoals ik al eerder melde was ik blij dat dit ook het adres was om je kleren te laten repareren. Omdat ik zelf niet zo een mode freak ben en maar één colbert in mijn kast heb hangen voor bijzondere gelegenheden, kreeg ik de schrik van mijn leven. Vorige week had ik namelijk een zeer belangrijk gesprek waar ik netjes voor de dag moest komen. Die avond pakte ik mijn colbert uit de kast om even uit te hangen, zie ik dat daar een zak uitgescheurd is. Normaal zal ik dit zelf kunnen maken, maar dan moet je hiervoor wel de juiste spullen in huis hebben en dat had ik niet. Meteen de volgende morgen naar Super Wassalon A. Verboom gegaan voor een kledingreparatie in Rotterdam. Zeer snel en vakkundig hebben zij mij uit de brand geholpen.