123 Modetrends

De laatste Modetrends

Tassenwinkel Bergen op Zoom blijft leuk!

Een echte dame kan nooit genoeg tassen in huis hebben toch? Althans dat vindt ikzelf! Ik hou ervan om in de winkel een kijkje te nemen bij de afdeling tassen. In de meeste gevallen kom ik thuis met een tas maar goed dat even ter zijde….cropped-florence

Zo ben ik afgelopen week wezen neuzen op het internet en heb een Tassenwinkel Bergen op Zoom online gevonden welke mijn interesse wekte! Hier hadden ze namelijk hele leuke tassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mijn vriend heeft mij afgelopen week gezegd dat ik geen tassen meer mocht kopen anders moesten er een paar oude tassen weg. Dit vond ik natuurlijk niet erg waardoor ik ben wezen shoppen op het internet. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Florence Luxe schoenen waar ze dan ook tassen verkopen. Tosca_Blu_26

Op stap!

Doordat we afgelopen weekend toch al naar Bergen op Zoom zouden gaan wilde ik er in ieder geval zeker van zijn dat we deze winkel niet zouden overslaan. Samen met mijn vriend heb ik dan ook de afspraak gemaakt dat we zouden kijken. Het kijken is natuurlijk iets meer geworden en mijn partner vond zelfs de gekochte tas van mij erg leuk staan. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat je elders vinden zal. Door online te zoeken op Tassenwinkel Bergen op Zoom is het mogelijk om een kleine greep uit het assortiment te bekijken. Mijn mening is wel om een bezoekje te wagen en te zien hoe groot hun assortiment wel niet is!Tosca_Blu_28-300x300