123 Modetrends

De laatste Modetrends

Verschillende soorten jeans voor heren op een rijtje

Ben je op zoek naar een nieuwe spijkerbroek? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende modellen en pasvormen. Gelukkig maar, want iedereen heeft een ander lichaam en een andere bouw. Ook stralen de verschillende modellen een hele andere stijl uit. Een skinny jeans geeft de outfit een andere uitstraling dan een baggy jeans. Zo kun je kijken welke broek het beste aansluit bij jouw lichaam en jouw stijl. Wil je graag jouw spijkerbroeken op je gemak thuis passen? Dan kun je online Brams Paris jeans op Broekenbinkie.com aanschaffen. Deze worden bij jou thuisbezorgd, zodat jij op je gemak kunt kijken welke broeken goed zitten. 

Alle jeans pasvormen voor heren

Wanneer je gaat shoppen voor een nieuwe broek zal je direct zien dat er veel verschillende pasvormen zijn. Zo heb je de skinny jeans, een slim fit jeans, de regular fit jeans, de loose fit jeans, de tapered fit jeans en de baggy jeans. Houd je van een losse broek die je overal mee kunt combineren? Dan kun je kiezen voor de slim fit of de regular fit. Wil je juist een strakke broek? Dan kies je voor de skinny jeans. Vind je juist de baggy stijl tof en mag het allemaal wel wat losser? Dan kies je voor de baggy jeans. Zo kun jij een spijkerbroek aanschaffen die aansluit bij jouw stijl en bij jouw lichaam. 

Een spijkerbroek voor iedere dag

Mis je een bepaalde soort jeans in je kast? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar het perfecte model. Nu je weet naar welke pasvorm je op zoek bent, kun je ook gaan nadenken over de kleur van de broek en eventuele wassingen en gaten. Zo kun jij jouw nieuwe favoriete broek direct in meerdere kleuren meenemen, zodat je eindeloos kunt combineren. Wanneer je kiest voor een comfortabele broek van goede kwaliteit, kun je hier jarenlang mee vooruit. Een goede spijkerbroek kun je op veel verschillende manieren dragen. Zo kun je hem casual dragen voor iedere dag, maar door hem op de juiste manier te combineren, kun je hem ook gewoon dragen naar het werk.