123 Modetrends

De laatste Modetrends

Wat voor kleding heb je nodig in de roeisport?

Maar als u besluit dat roeien iets voor u is, dan zult u er baat bij hebben te investeren in een aantal technische lagen roeikleding van hoge kwaliteit die u warm houden in de winter en koel in de zomer, maar vooral droog.

Je kleding moet comfortabel zijn, zodat je erin kunt bewegen, maar niet te los zitten – je wilt niet dat ze verstrikt raken in de roeiriemen.

Op het water

Je verliest een derde van je warmte via je hoofd, dus in de koudere maanden moet je het warm houden met een wollen hoed. In warmere omstandigheden kan een baseballpet je beschermen tegen de zon.

Een all-in-one is een lycra-pak dat over het algemeen wordt gebruikt om te racen, maar kan onderdeel worden van je normale trainingsuitrusting, omdat ze zijn gemaakt van goed vochtafvoerende stof en waardoor je gemakkelijk kunt bewegen. In de zomer is dit misschien alles wat je draagt ​​en in de winter kan het een goede basislaag zijn.

Trainingsbroeken zijn goed in de winter om je benen warm te houden, vooral als je van het water bent, boten aan het optuigen bent of bij een regatta.