123 Modetrends

De laatste Modetrends

Wat zijn de mooiste gellaks van dit moment

Voordat we het gaan hebben over de mooiste gellaks van dit moment benoem ik even kort wat gellak nu eigenlijk is. Gellak is ongeveer hetzelfde als nagellak, maar blijft langer mooi. Door de bestanddelen van gellak kan deze niet drogen aan de lucht maar moet je het drogen onder een LED- of UV-lamp. Voor het mooiste resultaat doe je dit een paar keer. De gellak kun je aan aanbrengen op zowel je eigen nagels, maar ook op acryl- en gelnagels. De gellak kun je alleen niet zo makkelijk verwijderen zoals gewone nagellak.

Wat zijn de meest bekende gellak merken?

Wil je goede Gellak kopen? De nagelsalons werken vaak met de merken OPI en CND. Een ander bekend merk is bijvoorbeeld Pink Gellac. Verder heb je Orly Gel SX, Sensationail en Yinger. Daarnaast zijn Harmony Gellish, NSI Polish Pro en SuperNail ProGel bekende merken. Al deze merken hebben prachtige kleuren gellak en hebben een goede kwaliteit. Tussen deze bekende merken vind je vast de kleur die je nodig hebt voor een prijs die bij je past.

Waar moet je opletten bij je aankoop?

Bijna iedere nagel is anders, daarom is het belangrijk dat je jouw eigen nagels goed kent. Zo zijn er bijvoorbeeld zwakke nagels, die makkelijk scheuren of breken. Als jij zwakke nagels hebt, dan wordt het aangeraden om er eerst voor te zorgen dat ze aansterken voordat je gellak gebruikt. Anders kunnen de nagels nog zwakker worden. Als je gezonde nagels hebt is het geen probleem om gellak te gebruiken. Alleen bij vette nagels en een vette huid moet je een speciale gel nagellak kopen die hier geschikt voor is. Vette nagels kunnen er namelijk voor zorgen dat de lak niet goed hecht. Ook kun je producten kopen die de nagels schoonmaken voor het aanbrengen van een gellak. Let er ook op dat je middelgrote flesjes aanschaft, grotere flesjes drogen namelijk snel uit. Dat zou natuurlijk zonde zijn van je geld.