123 Modetrends

De laatste Modetrends

Zelf kleding en tassen maken 

Heb je zin in een creatieve middag maar heb je inspiratie nodig voor je activiteit? Heb je er dan wel al eens aan gedacht om zelf kleding en tassen te maken? Dit is namelijk een hele leuke bezigheid en je kan er zo gek mee doen als je zelf wilt. En des te leuker dat jij hierna over gepersonaliseerde kleding of een gepersonaliseerde tas beschikt! We benoemen dan wel zelf kleding maken, maar we bedoelen eigenlijk dat je de items kunt oppimpen!

Maak je gepersonaliseerde tas!

Zelf een tas maken is ideaal wanneer je een tas wilt die echt niemand nog heeft. Op deze manier kun je de tas namelijk helemaal naar je eigen smaak vorm geven. Dit is ook heel erg handig wanneer je misschien moeite hebt om de juiste tas voor jou te vinden in de winkel. Wanneer je zelf een tas wilt maken is het wel van belang dat je hier een geschikte tas voor vind. De canvas tas is hier bijvoorbeeld ideaal voor! Dit is namelijk een katoenen tas waar je heel gemakkelijk dingen op kunt naaien, die je makkelijk kan beschilderen, of waar je op kan tekenen of schrijven met stift. Wil je wel een unieke tas maar ben je misschien wat minder handig? Dan kun je er ook voor kiezen om een tas te laten bedrukken! Dan kun je geheel je eigen opdruk kiezen! Bedrukte tasjes kun je dus ook zo gek maken als je zelf wilt!

Ontwerp je eigen t-shirt

Het kledingstuk dat het makkelijkste naar eigen smaak te maken is, is een katoenen t-shirt. Ook voor het pimpen van je shirt kun je voor verf kiezen. Je kunt dan helemaal los gaan met je eigen design en het zo grof of gedetailleerd maken als je zelf wilt! Je kunt er ook voor kiezen om je shirt te laten bedrukken, of je kan dit ook thuis doen als DIY. Hoe doe je dit? Het enige wat je nodig hebt is een t-shirt, strijkpapier, een printer en een strijkijzer! Je kunt dan een afbeelding naar keuze uitprinten op het strijkpapier en het vervolgens gewoon op het shirt strijken! 

Het toevoegen van knopen of andere stukjes stof kunnen je shirt nog net wat extra opleuken en geven ook wat meer dynamiek aan je shirt. Unieker kan niet!
Wanneer je het leuk vind om je spullen te personaliseren is drukwerk een ideale uitkomst. Naast je tas en kledingstuk kun je namelijk nog veel meer spullen laten bedrukken. Een bedrijf waar je dit kan doen is; Bedrukken.