123 Modetrends

De laatste Modetrends

Black Bananas kleding

Black Bananas is een Nederlans modemerk dat opgericht is door Wesley Balnikker. Dit merk beschikt over een aantal items voor zowel dames als heren. In dit artikel zullen wij het hebben over de kleding van Black Bananas.

Het begon allemaal etHet toen de jonge Wesley Balnikker stage liep in Curaçao. Hij kreeg het idee om voor zijn vrienden een t-shirt te ontwerpen. Het was een t-shirt met een unieke apenkop in het midden. Deze vrienden droegen de T-shirts overal waar ze naartoe gingen en iedereen vond de shirs leuk. Het gevolg hiervan was dat iedereen begon te vragen waar zij de shirts hebben gekocht, want deze wilden ze ook hebben. Wesley droomde de rest van zijn tijd om een eigen kledinglijn te starten zodra hij terug in Nederland zal zijn.

Toen Wesley terug was in Nederland begon hij direct met het ontwerpen van meer kledingstukken met de apenkop die hij vanaf dat moment een naam gaf: De Transformer Monkey. Daarna volgde de naam Black Bananas en samen met de logo zorgde dit voor een ideale combinatie om een nieuw, hip en jong merk op de kaart te zetten.

De stijl van Black Bananas is “Street-style”, Wesley droeg en hield altijd van kleding met een streetstyle-look. Momenteel is Black Bananas een jong en hip merk in de sector. Met haar kleding wilt Black Bananas de street-style bekend maken in het dagelijks beeld op straat.

Conclusie

Black Bananas beschikt over een ruim assortiment aan zowel mannen als vrouwen kleding. Voor deze unieke combinatie van high-end kleding en streetwear op modieuze manier ben je terecht bij Black Bananas of bij een van de alternatieve leveranciers.

Bekijk meer informatie op: https://www.forza.nl/black-bananas/