123 Modetrends

De laatste Modetrends

Tips voor het combineren van een wit overhemd

Wit overhemd

Een wit overhemd is een tijdloze klassieker voor elke man of vrouw. Iedereen heeft wel één of meerdere exemplaren in zijn of haar kast hangen. De populariteit van het witte overhemd komt grotendeels omdat het met elk ander kledingstuk te combineren is. Hieronder zullen een aantal praktische tips met betrekking tot het combineren met andere kledingstukken toegelicht worden. 

Combinatie met een zwarte trui

Wit en zwart zijn twee tegenpolen qua kleur, maar wel heel goed te combineren in je outfit. Voor zowel zakelijke als casual gelegenheden is het een perfect combinatie en tegelijkertijd de meest veilige kledingcombinatie keuze die er is. Luxe overhemden voor heren is eenvoudig online te bestellen.

Combinatie met een korte broek 

Wanneer het zomer is of lekker warm lenteweer, dan is niks fijners dan het dragen van een korte broek. De korte broek in combinatie met een luchtig wit overhemd is dan een perfecte outfit om de straat op te gaan of een lekkere strandwandeling te maken. Werk de outfit af met een blitse zonnebril, sneakers of slippers en je hebt de perfecte outfit samengesteld.

Combinatie met een pak

Twijfel je bij het dragen van een net kostuum aan de kleur van je overhemd en kom je er echt niet uit? Ga dan voor een wit overhemd. Een wit overhemd in combinatie met het dragen van een Kostuum of pantalon is altijd een goede optie en de meest traditionele chique outfit.  Let wel op de kleur van je stropdas als je voor een wit overhemd gaat. Kies dan ook voor een wat mindere felle kleur stropdas.

Combinatie met een chino

Wil je eens iets compleet anders maar wel iets stijlvols combineren met een wit overhemd? Da dan voor de combinatie met een chino broek. Het effect van een katoenen broek in combinatie met je witte overhemd zorgt voor een frisse uitstraling. Op Gentiluomo.com zijn diverse soorten witte overhemden van diverse stoffen verkrijgbaar.

Combinatie met een jeans

Houd je liever vast aan de meeste klassieke uitvoering? Kies dan voor een jeans in combinatie met een wit overhemd, dan zit je altijd goed. Deze combinatie is onafhankelijk van de mode trends altijd een prima keuze. Je kunt je overhemd in combinatie met een jeans zowel los als in de broek dragen.

Accessoires

Met alle combinaties die hierboven genoemd zijn, kun je perfect voor de dag komen. Wil je echter je outfit van de finishing touch voorzien? Denk dan ook eens aan het toevoegen van mooie accessoires. Vooral lederen accessoires zoals armbanden of een mooi horloge doen het goed bij een wit overhemd.