123 Modetrends

De laatste Modetrends

De verschillende soorten tassen voor vrouwen

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten tassen waar je als vrouw zijnde uit kunt kiezen. Voor iedere gelegenheid bestaat er wel een tas. Wat mij betreft is dat alleen maar mooi: ik hou namelijk ontzettend van tassen kopen en dragen. Maar het kan ook verwarrend zijn, al die soorten tassen. In dit stuk vertel ik je meer over de verschillende soorten tassen die er bestaan voor vrouwen. Hele modieuze, van bijvoorbeeld Reisenthel, hele dure designer tassen, of juist hele functionele tassen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit stuk vertel ik je iets meer over de verschillende soorten tassen. Daarbij houd ik het op de belangrijkste tassen, die iedere vrouw in haar kast moet hebben.

Een van de meeste bekende tassen: de clutch

De clutch is een kleine tas, waarin al je essentials passen. Meestal hou je een clutch vast in de hand. Er zijn heel veel verschillende soorten clutches op de markt. Die zijn onder te verdelen in 2 categorieën: de clutch voor overdag, en de clutch voor ‘s avonds. De clutch voor overdag is wat meer casual, en kun je op de meeste outfits wel dragen. De clutch voor ‘s avonds is echt bedoeld om een avondjurk of andere chique outfit compleet te maken. De meeste vrouwen hebben meerdere clutches, om te matchen met verschillende outfits en stijlen.

Weekendtas of tote bag voor tripjes en dagjes uit

Als je een hele dag weggaat, of zelfs een nachtje blijft ergens, heb je simpelweg een stuk meer ruimte nodig dan je in een clutch hebt. Dan kun je gaan voor een tote bag, en als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je zelfs gaan voor een weekendtas. Een van mijn favoriete merken voor dit soort tassen is Carlett. Dit soort tassen zijn stijlvol, hebben veel inhoud en zijn bij iedere outfit te dragen. Veel succes met de zoektocht naar jouw nieuwe tas!