123 Modetrends

De laatste Modetrends

Kleding kan jou laten stralen

Wat trek ik aan vandaag? Eén van de eerste gedachten die door je hoofd gaan wanneer je wakker wordt. Sommige mensen leggen vaak hun kleren al klaar voor de dag erna, maar zelfs dan kunnen ze nog voor de spiegel staan en twijfelen wat ze aan doen. Iedereen doet graag mee met de nieuwste trends en toch wil iedereen origineel zijn en graag iets aan hebben wat anderen niet hebben. Je hebt allerlei verschillende merken waar je uit kunt kiezen zoals Monari fashion, Summum, Freequent en ga zo maar door. Door welke kleding ga jij dan precies stralen?

Verander het vooroordeel

Wist je dat iemand binnen twee seconden al een mening over jou en jouw kleding hebben gevormd? Mensen hebben dus al heel snel een vooroordeel over iemand en je wil dus ook dat dit vooroordeel positief is. Een vooroordeel heeft veel te maken met hoe je overkomt, maar dus ook wat voor kleding je draagt. Als je begrijpt hoe kleding voor jou kan werken, dan zal je geen miskopen meer doen in kledingwinkels en anderen zullen dan minder snel aannames hebben over jou. Want als je straalt, dan geef je deze energie af en krijgt een ander een positief beeld over jou.

Kies voor kleur

Kleur is ontzettend belangrijk in ons leven. We zien het overal, maar in onze kleding is het vaak niet terug te vinden. Zwarte kleding is namelijk veilig, maar dat betekent niet dat het ook altijd goed staat. Doe maar snel, simpel en makkelijk als het kan, dat is hoe de meeste mensen zich vaak kleden, maar kun je hier ook door stralen? Kleur helpt je omdat de psychologische betekenis van kleur enorm krachtig is. Het dragen van kleur op je lichaam, geeft jouw lichaam signalen af die je de rest van je dag helpen. Dus ga snel op zoek naar een lekker kleurtje op bijvoorbeeld www.jansemode.nl en straal!