123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een Heren trui straalt zachtheid en warmte uit

Heren truien, deze mogen niet ontbreken in jouw kledingkast. Lente, zomer, herfst en winter komen deze heren truien van pas. Een koude dag, een regenbui, of bij een fris windje houd een heren trui je heerlijk warm. Je krijgt van een goed zittende heren trui een comfortabel en tevreden gevoel vooral als je ’s avonds lekker voor het haardvuur zit, in de tuin zit of in het bos wandelt. Heren truien zijn meer dan alleen bescherming tegen de kou. Het straalt zachtheid en warmte uit. Materialen van fleece, wol of dikke katoen. Er zit altijd wel een heren trui bij die perfect bij je past.

Na het werk draag je de comfortabele Heren trui

Tot in de 19 e eeuw was het niet normaal voor heren om truien te dragen. Toen werden heren truien gedragen door arbeiders. Nu in deze tijd wordt de heren trui gedragen als sportieve en vrijetijdskleding. Bij thuiskomst van zijn werk wordt het colbertje netjes op een hangertje opgehangen en een comfortabele trui uit de kast gehaald. Ook wordt de trui, ook wel sweater genoemd, regelmatig na het sporten aangetrokken.

Hoe draag je een heren vest?

Hoe draag je een heren vest? Laat je knoopjes open of gaan ze dicht? Meestal blijft het onderste knoopje open. Je kunt met een vest de vaak wat donkerdere en sombere kleuren van een pak ophalen. Pak en vest hoeven niet dezelfde kleur te hebben. Vroeger droegen mannen vesten met een printje of heel opvallend van kleur bv rood of fluweel. Ook werden er geborduurde vesten gedragen. Bij officiële gelegenheden wordt wel een bijpassend vest gedragen. Je vest kun je goed combineren met de rest van je kledingkast zoals, overhemden of longsleeve T-shirts. Voor elke man is er het ideale vest. Of het nu een sportieve hoodie of een klassiek knoopvest is.