123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een moderne portemonnee

Je denkt bij modetrends niet meteen aan een portemonnee. Toch kun je als je er eens oplet wel zien dat een portemonnee iets zegt over iemand. De vrouw die bij de kassa een enorme portemonnee tevoorschijn haalt waar van alles in blijkt te zitten. Niet alleen geld, maar bonnetjes van lang geleden gekochte producten, heel veel pasjes, spaarplaatjes voor de kinderen enzovoort. Of je hebt die man in pak die een smalle portemonnee tevoorschijn haalt en daar feilloos het gezochte geld uithaalt. Of wat dacht je van het in roze geklede meisje dat een eveneens roze portemonnee pakt om haar roze snoepjes te betalen. Een portemonnee zegt iets over je, hoe het ook wendt of keert. Om die reden tref je een enorme hoeveelheid keuze aan aan portemonnees op internet. Waar begin je dan met zoeken? Een goede start is portemonneestore.nl Deze online shop biedt je een mooie keuze aan mannen portemonnees. Hierin zijn ze gespecialiseerd en als man vindt je hier echt iets dat bij je past.

Mannen portemonnee

De meeste mannen zijn wel vrij duidelijk in hun wensen voor een portemonnee. De portemonnee moet in je broekzak kunnen, je moet er wat pasjes in kunnen bewaren en natuurlijk het papiergeld en muntgeld. De portemonnee moet er stoer en zakelijk uitzien want zeker als je zaken doet, wil je een goede indruk wekken. De meeste mannen houden ook wel van kwaliteit en gaan voor een echt leren mannen portemonnee. Dat is een goede investering want die gaan lekker lang mee. Maar er is tegenwoordig ook nog een ander soort portemonnee op de markt: de beveiligde portemonnee oftewel de RFID portemonnee. RIFD staat voor Radio-Frequency Identification en zorgt ervoor dat je contactloos kunt betalen. Maar pasjes met RIFD kunnen ook vanaf een afstand worden gelezen door criminelen. De portemonnees met bescherming zijn voorzien van speciale folie waardoor het lezen van de pasjes onmogelijk wordt.

Koop bij portemonneestore.nl

Het mag dus duidelijk zijn: voor een kwalitatief goede en veilige mannen portemonnee ga je naar portemonneestore.nl. Daar vind je zeker een mooie en handige portemonnee. Ze hebben alle belangrijke merken in huis en leveren portemonnees in alle prijsklassen. Zo vindt je altijd iets wat jij je kunt veroorloven. Sinds 2013 levert portemonneestore portemonnees en ze hebben een hoge klanttevredenheid. Ga dus naar de store en zoek eens rustig op de website. Je vindt zeker weten iets van jouw gading.