123 Modetrends

De laatste Modetrends

Een mooi jurkje kopen

Ben je op zoek naar een winkel waar je een leuk jurkje kopen kan, dan ben je bij VJ-Style aan heet juiste adres. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar een leuk model die ik bij de bruiloft van mijn zusje aan kon trekken. Hiervoor ben ik al naar meerdere zaken gegaan, maar steeds kwam ik met lege handen weer naar buiten. Tot ik bij VJ-Style terecht kwam, wat een leuke kleren zijn hier te koop en voor de prijs hoef je het echt niet te laten.  Ben je niet in de gelegenheid om langs deze winkel te gaan, dan kan je ook leuke kleding online kopen. 

Zeer mooi setje gekocht

Nadat ik op zoek was om een leuk jurkje te kopen was ik geslaagd bij VJ-Style. Toevallig was ik in de buurt van Haarlem en had ik besloten om eens langs deze zaak te gaan. Via het internet had ik al leuke modellen voorbij zien komen, maar natuurlijk wilde ik deze eerst in het echt zien voordat ik tot koop over wilde gaan. Daarbij is de bruiloft al op zeer korte termijn en om dan nog kleding terug te moeten sturen heb ik helemaal geen tijd voor.