123 Modetrends

De laatste Modetrends

Het strikje maakt mijn pak af

Strikje

Een pak zonder strikje, dat kan natuurlijk niet en daarom ben ik op zoek gegaan naar een mooi exemplaar dat mijn pak helemaal zou afmaken. Mijn broer gaat namelijk trouwen en hij heeft mij nog nooit in een pak gezien. Voor mijn werk draag ik wel nette kleding maar echt in een compleet pak aankomen? Daar probeer ik altijd onderuit te komen. Enfin, mijn moeder heeft al wel laten doorschemeren dat ik als getuige wel gepast gekleed moet komen en ook bood zij haar hulp aan. Dit wilde ik eigenlijk zelf gaan doen zodat ik iedereen kon verbazen als ik in goed gekleed op de bijzondere dag van mijn broer zou aankomen. Ik heb het mij gemakkelijk weten te maken door niet de moeite te nemen om voor een vlinderdas de stad in te gaan. Met een kop koffie in de hand ben ik het internet eens gaan raadplegen. Al snel kwam ik op de website van: hemdvoorhem.nl aan. Hier kon ik ook zien dat ik uitstekend terecht kon voor goede overhemden. 

Strikje

Een adres om te onthouden

Ook vond ik snel al het gepaste strikje die ik om kon doen tijdens de grote dag van mijn broer. De keuze die ik op de website heb is echt enorm. Er zijn diverse stijlen en kleuren te vinden en ook nog eens voor een goede lage prijs. Voor een ieder zijn smaak is hier wel iets geschikts te bestellen en daarom heb ik ook besloten om deze aanrader achter te laten op dit blog. Want goede tips zijn er immers om te delen toch? Wat ik ook zo prettig vind, is dat ik vanaf nu weet dat ik voor mijn werkkleding uitstekend kan slagen bij deze webshop. Ik heb bij mijn gewenste strikje dan ook een mooi passend overhemd besteld. Eén ding is zeker, ik zal de mensen die mij goed kennen, die ook op de bruiloft van mijn broer komen, eens laten verbazen met mijn perfecte outfit. 

Strikje

 

Meer dan tevreden over mijn bestelling

Of je nu op zoek bent naar een stropdas, een strikje, ondergoed of een overhemd? Neem zelf maar eens een kijkje op deze website en je zult zien dat ik niets teveel heb gezegd over deze aan te raden website. De levering is erg snel en je hoeft niet boven een bepaald bedrag te bestellen om deze gratis te laten versturen. Tevens kun je je bestelling ook gratis retourneren als je niet tevreden bent. Gelukkig is dit bij mij niet het geval en ik ben zeer tevreden dat ik zo goed en zo snel ben geslaagd.  De vlinderdas is eenvoudig om te doen en voelt ook nog eens erg prettig aan. Je hebt namelijk geen idee dat er iets om de blouse zit. Nu kan ik al vertellen dat deze de hele dag om kan blijven. Maar voor nu ben ik al aan het bedenken wat iedereen zal zeggen van mijn outfit en mijn moeder zal gerustgesteld zijn dat ik niet underdressed ben.