123 Modetrends

De laatste Modetrends

Kinderkleding trends in de zomer van 2021!

kledingreparatie Amstelveen

In de kindermodewereld is het nooit saai. Ieder jaar weer verschijnen er weer geheel nieuwe trends op het gebied van kindermode. Nu het nieuwe jaar weer van start is gegaan, kunnen de meeste ouders dan ook niet wachten om hun kind in de zomer in het nieuw te steken. Nu de zomer nog ver weg lijkt, is het een goed moment om dat weemoedige gevoel te gebruiken en je eens te verdiepen in de laatste kinderkleding trends van 2021. Wat moet je zeker shoppen bij hippemensjes? Wat zijn de échte musthaves van dit moment. Lees mee en laat je inspireren. 

Terug naar het verleden 


Krijg je soms flashbacks als je naar de kinderkleding van dit moment kijkt? Dat nemen we je niet kwalijk. Zoals je wijze grootmoeder wellicht ook vaak zei, komen alle trends uiteindelijk een keer terug. Ja, zelfs de trends waar je je nu nog voor schaamt als je de foto’s terugkijkt. Goede modetrends zijn onsterfelijk en zullen blijven terugkomen. Dat zagen we bijvoorbeeld ook in de winter van 2019. Toen waren opeens de flared pants voor jonge meiden weer helemaal in. Ook anno 2021 worden deze nog veelvuldig gedragen. 

Ook de komende zomer zullen we weer modellen en motiefjes tegenkomen uit het verleden. Stiekem ook wel erg leuk om je dochter of zoon in modellen te steken die vroeger erg populair was. Bij Hippe kinderkleding hippemensjes vind je alles wat je nodig hebt om jouw kind geheel in het nieuw te steken én er natuurlijk ook fashionable bij te kunnen lopen. 

Zachte kleurtjes 


Opvallend voor deze zomer is dat we vaarwel zeggen tegen de neon trend die een aantal jaren helemaal hip was. Het komende jaar zullen de kleurtjes een stuk zachter zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet kleurrijk zijn. Echter wel een stuk minder opvallend. Een opvallende trend die veel kindermerken de aankomende zomer hebben doorgevoerd zijn zandtinten. Zowel voor jongens als meisjes. En wie toch van net wat meer kleur houdt, kan ook zijn of haar hart ophalen. Want ook wat meer opvallendere kleuren zijn niet geheel vergeten. Zo zijn paars en lila de komende zomer weer helemaal hot. 

Hippe babykleding 


Ben je in verwachting en ben je nu alvast op zoek naar kleding wanneer de kleine is geboren? Ook dan zal je te maken krijgen met de laatste trends. Opvallend zijn ook de zandtinten voor baby’s. Let er natuurlijk wel op dat je niet té luchtige dingen koopt wanneer je baby in de zomer wordt geboren. De eerste weken zal je kind nog wat extra hulp nodig hebben om zich op temperatuur te houden. Zelfs tijdens een hitte golf zijn lange mouwen en pijpen dan ook geen overbodige luxe. Extra tip: wil je hippe babykleding kopen en ben je pas uitgerekend in de zomer? Hou er dan rekening mee dat je nog een hele tijd zwanger bent. Vaak begint de eerste sale babykleding al rond juni. Wanneer je na die tijd bent uitgerekend, loont het dan ook zeker om te wachten op de sale. Zo koop je zeer hippe merkjes tegen lage prijzen. Alle kleine beetjes helpen, nietwaar?