123 Modetrends

De laatste Modetrends

Maak indruk met de clip-in hairextensions van OxY

OxY heeft dé oplossing voor voller of langer haar in een handomdraai; clip-in hairextensions. Deze extensions zijn comfortabel in gebruik en is gemaakt van materiaal die alle nadelen van hairextensions wegneemt, zoals klitten of extensions die loslaten. Kies vandaag nog voor clip-in hairextensions en wordt lid van de OxY-club. Hiermee maak je kans op leuke kortingen, kun je leuke blogs lezen en kom je nog veel meer te weten over verzorging voor vrouwen.

OxY clip-in hairextensions rekenen af met alle vooroordelen over extensions. De hairextensions zijn absoluut niet meer zichtbaar onder je oorspronkelijke haar, ze klitten niet en geven je een natuurlijke look. Bij OxY heb je daarbij keuze uit een standaard lijn en een premium lijn. Met de hairextensions krijg je volle haarpunten, een bos haar waar je alle kanten nog mee op kunt en haar dat je altijd al hebt willen hebben.

Eenvoudig en snel genieten van extensions
Hairextensions inbrengen is vaak lastig en tijdrovend, maar met de clip-in hairextensions van OxY hoeft dit niet meer zo te zijn. Je kunt de extensions nu binnen enkele minuten inbrengen en ze blijven comfortabel een hele dag op de juiste plek zitten. De clipjes zijn gemaakt van het materiaal siliconen, waardoor ze beter blijven hangen en niet zorgen voor klitten. Aan het eind van de dag zijn de extensions met deze clipjes ook weer makkelijk uit je haar te halen.

Binnen 5 minuten kun je de hairextensions in je haar hebben. Om je hierbij te helpen heeft OxY een speciale video gemaakt. Hierin zie je in verschillende stappen hoe je de hairextensions gemakkelijk in je haar kunt hangen. Door de stappen te volgen zullen de extensions niet meer zichtbaar zijn aan het oppervlak van je haar. Wil je zien hoe dit gaat? Kijk dan de video: clip-in hairextensions

Onderdeel van de club
Fans van OxY worden beloond, onder meer door leuke kortingen of blogs die je gewoon moet lezen. Maar OxY doet meer. Wil je graag advies over de hairextension die bij jou past? OxY helpt je hier graag bij. Stuur één of enkele foto’s van je haar en je weet snel welke hairextensions bij jou passen. Soms kan OxY je zelfs kleurencombinaties aanraden waar je zelf nog niet bij na het gedacht. Maak ook indruk op je omgeving en kies voor clip-in hairextensions van OxY. Dit is een comfortabele manier om je haar een mooie look te geven.