123 Modetrends

De laatste Modetrends

Onesies de trend van kinderen

Onesie

Je kent het wel. Die schattige kinder onesies die vaak uit dieren, superhelden, of bekende personages uit tekenfilms bestaan. Je ziet ze in alle vormen en maten en kinderen zijn er gek op. Lekker thuis op de bank voor de tv chillen met je vriendjes, broertjes of zusjes in een onesie. Het is een soort van lekkere pyama outfit die heerlijk zit. Wie weet heb je straks wel een klein panda onesie kind op de bank zitten.

Populaire onesies

Een populaire onesie bij kinderen is toch wel de panda onesie en de Pikachu onesie. Uiteraard zijn er heel veel andere leuker dieren waarvan ze een onesie hebben gemaakt. De gele Pikachu onesie is echt de favoriet onder de Pokemon onesies. De onesies zijn er voor jongens en meisjes, maar in principe zijn ze vaak uniseks.  Ook zijn er onesies van starwars zoals de Chewbacca onesie. Maar ook andere grappige onesies zoals Koekiemonster van Sesamstraat of andere leuke karakters van andere films en series. Eigenlijk kan je er wel van uitgaan dat als een serie of film goed in de smaak valt, dat er een onesie voor gemaakt is.

Spelen buiten in een onesie

Wat ouders ook vaak handig vinden is dat de onesie makkelijk te wassen is. Kinderen trekken hem aan met spelen buiten, kunnen lekker spelen in de speeltuin en naderhand gaat de onesie direct in de was. Beter dan alle normale kleding die vies is nietwaar?

En.. ben je al over, om een onesie voor je kind te kopen? Online is hij veelal makkelijk te bestellen en veel zijn ook een one size fits all. Top dus!