123 Modetrends

De laatste Modetrends

Rebelz kleding voor dames

Rebelz Fashion is een betaalbaar merk dat kleding uitbrengt voor dames. De kledingstukken zijn aangepast op de laatste mode en trends. Dit is dus het merk voor modebewuste dames. In de kledinglijn van Rebelz vindt je bloesjes, tops en jurken. Er is wel voor elk seizoen een kledingstuk te vinden. De kledinglijn is speciaal gericht op dames die op zoek zijn naar wat extra’s en zich graag van de rest willen onderscheiden.

Met Rebelz koop je kleding van goede kwaliteit. Krijg je de verkeerde maat of verkeerde kledingstuk toegestuurd, dan kun je de kleding nog altijd retouneren. De fashion collectie van Rebelz bevat leuke topjes, maar ook broeken die prachtig te combineren zijn met andere kledingstukken. Met de stoere Rebelz shorts laat je een andere kant van jezelf zien. De shorts zijn gemaakt van stevig materiaal waardoor je heel lang ervan kunt genieten. De shorts heeft zakken, waardoor je spullen zoals je telefoon of je klein geld in kunt plaatsen. Broeken kun je natuurlijk ook vinden in de Rebelz collectie. Neem bijvoorbeeld de Rebelz Pantalon Bies, waarmee je er super sportief uit ziet.

Voor een modieuzere look kun je ook kiezen voor de Rebelz Flair. Hou je meer van vrolijke jurken? Rebelz heeft namelijk ook jurken. Er zijn zelfs jurken voor de dames met een maatje meer. Verder zijn de jurken heel luchtig en dus goed te dragen in de zomertijd. Een blouse of topje van Rebelz is in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben net iets extra’s. Bekijk het assortiment op Forza.nl