123 Modetrends

De laatste Modetrends

Zwart

Normaal gesproken roept het woord ‘zwart’ vaak een sombere gedachte of negatieve klank op. Het wordt geassocieerd met bijvoorbeeld zwartwerken, zwart geld, of zwarte markt. Zwart is niet een kleur die net als de andere kleuren uit het spectrum komt. Maar we gebruiken het woord in het dagelijks leven wel om een kleur aan te duiden. Hoe kunnen we het woord, of kleur, ‘zwart’ een positieve gedachte laten overbrengen? Als we aan kleding denken! Bij het dragen van zwarte kleding kun je denken aan een bepaalde groep mensen die zich afzetten tegen de maatschappij, maar wij gaan de kleur zwart koppelen aan iets positiefs!

Feestelijk

Denk aan de diverse feestdagen of festiviteiten die zich het hele jaar afspelen, er is altijd wel een reden om je op te doffen. En hoe kan de kleur zwart dan van pas komen! Op zwart is heel veel te combineren. Je kunt er bepaalde uitstralingen of looks mee afgeven:

o Sjieke stijl

o Een nonchalante look

o Retrolook

o Casual stijl

Kortom, zwart zal altijd deel uitmaken van het modebeeld. Nu met de komende feestdagen in het vooruitzicht rijst de vraag natuurlijk: wat moet ik aan!

Wat gaan we dragen

De meeste kledingwinkels bieden een overschot aan jurkjes aan: zwarte jurkjes! Daar kun je zoals eerder gezegd het meest op combineren naar aanleiding van de gelegenheid waarvoor je het gaat dragen. Denk aan hoge laarzen of hakken, of simpelweg een jasje of bloes en vergeet de accessoires niet die het geheel afmaken.

  • Zwarte mouwloze jurk. Voor zowel een sjieke gelegenheid als voor dagelijks gebruik. Pas de accessoires erop aan om de stijl te creëren die jij nodig hebt.
  • Zwarte jurk van kant. Ga je voor de sexy look, of ga je voor de degelijke look? Onder de zwarte laag van kant kun je een dunne onderjurk dragen van verschillende kleuren. Daardoor kun je de stijl creëren die jij nodig hebt op het moment dat je hem draagt.
  • Zwarte jurk met design. Bij deze stijl hoef je niet veel accessoires te dragen, het design op de jurk volstaat. Ook hierin kun je het weer dragen op een manier die het beste bij jou past.
  • Gebreide jurk in het zwart met verschilden kleurendetails erin verwerkt. Dit is meer een casual look die je of in huis of buitenshuis kunt dragen. Lekker warm en leuk te combineren met een brede riem om de heup.

Om het je makkelijk te maken kun je via internet een scala aan websites bekijken die de wereld aan jurken te koop aanbieden. Kijk eens op hm.com/jurkes, jurkjes.nl of dressesonly.nl! Met name online jurken specialist Dresses Only kunnen we aanbevelen vanwege het unieke aanbod, de scherpe prijzen en uitstekende service.

Trouwens boven de 100 Euro bestellen betekent gratis verzending. Dus misschien een goed idee om wat andere kleuren mee te bestellen zoals:

Frisse groene kleuren die goed te combineren vallen met andere kledingstukken
Schitterende rode jurken ideaal voor herst of winter type vrouwen

Zwart is altijd goed, maar des te beter als je af en toe kunt afwisselen, toch?